Skip to main content

NOVÝ KATALÓG RODINNÝCH DOMOV   stiahnite TU !

Zateplenie plochej strechy

Meissen s.r.o. v spolupráci s Linzmeier ponuka pre ploche strechy spádovú tepelnú izoláciu značky LINITHERM. Vaša strecha sa môže premeniť napríklad v terasu, vegetačnú plochu alebo pochôdzku zelenú záhradu.

Spádová tepelná izolácia značky LINITHERM.

Jedným z najväčších problémov plochých striech je stojatá voda. Slovenská spoločnosť MEISSEN s.r.o. používa systém, ktorý tento problém rieši jednoducho a rýchlo. Zošikmene izolačne dosky sú už pri pokladke mierne vyspádovane. Zrážková voda sa tak odvedie smerom k najnižšie položenému bodu na streche.

Optimálne zateplenie po celú dobu životnosti stavby

Pre svoje jedinečné výhody je tvrdený penový PU priamo predurčený na použitie na plochých strechách. Tento materiál je rozmerovo stály aj za veľkých teplotných rozdielov, nestláča sa a má nulovú nasiakavosť. Je teda zárukou stálych tepelnoizolačných vlastností – počas celej životnosti budovy a dokonca aj dlhšie.

PU – ekologicky udržateľný stavebný materiál

Tvrdá pena PU vykazuje vynikajúcu energetickú bilanciu. Množstvo energie spotrebovanej pri výrobe tohto tepelnoizolačného systému sa amortizuje spravidla už počas jedinej vykurovacej sezóny. Navyše je PU až 100% recyklovateľný.